Star Wars: Elfelejtett Álmok

Mélyzug

A_falu_t_len.jpgA föld dermedt. Az emberek ridegek. Nem az időjárás, vagy hely szüli a fagyot, itt a szívek halottak. Hiába tiszták az utcák, rendezettek a kertek, utak.

faszpareszt.jpgAkik ketten idáig kísértek, akik a tér körül álló fal tetejéről vizslattak benneteket, és akik szóba álltak veletek és a belépéseteket jóváhagyták, nos; körülöttük még hidegebb a levegő. Nem a dolog fizikai értelmében. Szemükben látszik a birtoklás öröme, az önelégült bizonyosság saját felsőbbrendűségük és mindenhatóságuk felől. Arcuk szélcserzette, napbarnított, kezük szorítása erős, és nem csak a kezeket de az itt lakók szívét is bilincsbe veri.

A_h_z.jpgKívül kaptok szállást, Ágnes asszonynál. Egyszerű, többszintes épület, semmi úri huncutság, csak praktikus kényelem, egyszerű, nyers, strapabíró berendezés. Az épületen kívül, karám, kocsiszín, istálló és egy szénapajta.

És a majd órányi távolság a falu központjától, ahol Simon háza magasodik. simons_house.jpg

Comments

humalajos

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.